U konferencijskoj sali u sklopu firme Koteks organizirano je ugodno druženje sa ženama sa područja  općine Tešanj, te je predstavljena i  nova kolekcija prepoznatljivog brenda „Danial S“ iz Tešnja.

Inače,“Danial S“ je domaći modni brend koji u svojoj ponudi uvijek nudi najbolje kad je u pitanju kožna jakna, jer je rađena od kvalitetnog materijala prirodne kože i prirodnog krzna, a posebno se ističe po naglašenoj ženstvenosti i stilu.

Modeli su namjenjeni običnoj ženi, ali i poslovnoj, sofisticiranoj i elegantnoj dami. Novi modeli su već u prodaji kako za dame tako i za muškarce u prodajnom salonu Koteks Tešanj.

„Danial S“ proizvodi, pored ženskih odjevnih predmeta, nudi vrlo zanimljive  muške odjevne predmete, od kože i tekstila, kao i velik i raznovrstan asortiman kožne galanterije.

Vrhunski kvalitet i dizajn imperativ su ove modne kuće, a prenošenje elemenata bosanske nacionalne kulturne baštine u savremeni modni izraz jedno je od osobenosti kompanije. U okviru svoje maloprodajne mreže proizvode plasiraju u preko 20 prodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine, a također se njihovi proizvodi izvoze u Njemačku, Sloveniju, Srbiju, Hrvatsku i Makedoniju.

 

4 Replies to “Puštena u rad nova web stranica”

  1. Good day! I just want to give an enormous thumbs up for the nice information you’ve gotten right here on this post. I shall be coming again to your blog for extra soon.

  2. Drug And Rehab http://aaa-rehab.com Drug Rehab Centers http://aaa-rehab.com Alcohol Outpatient Programs Near Me
    http://aaa-rehab.com

  3. Alcohol Recovery Near Me http://aaa-rehab.com Drug Rehab Centers Near Me http://aaa-rehab.com Substance Abuse Dsm 5
    http://aaa-rehab.com

  4. Inpatient Alcohol Rehab Centers Near Me http://aaa-rehab.com Alcohol Rehab Centers http://aaa-rehab.com Free Rehab Facilities
    http://aaa-rehab.com

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>