Categories Uncategorized

Danial S d.o.o postao zastupnik brenda AGAOGLU

Zadovoljstvo nam je obavjestiti naše cijenjene klijente i kupce da je kompanija Danial S Tešanj, postala zastupnik brenda pištolja AGAOGLU. Prva količina pistolja modela FXS 9 je dostupna u našim maloprodajama.

Turski vodeći brend

“AGAOGLU tvrtka , koja je osnovana 2011. godine za proizvodnju dijelova za podindustriju oružja, tijekom tog je razdoblja proizvodila sportske zračne pištolje i zračne puške i podržavala ostale proizvođače u sektoru standardnim dijelovima koje proizvodi, nastavlja svoje aktivnosti fokusirajući se na sektor lakog naoružanja od 2016. Godine 2017. njihova tvrtka, koja je dizajnirala i proizvela dvije puške, modele R-5 i AR 12, koji su originalnog dizajna, dobila je od Ministarstva NACIONALNU/NATO SECRET Facility Security Certificate narodne obrane u cilju proizvodnje olučenih klipova i organiziranja tvrtke za rad kao glavni/podizvođač na projektima obrambene industrije. U tom kontekstu pokrenuli smo proizvodnju olučenih pištolja. Njihovo osnovno načelo je kvalitetna proizvodnja i njen kontinuitet od dana kada su osnovani. Njihov profesionalni pristup poslovanju temelji se na poštovanju ljudi, društva i okoliša, poštenju, učinkovitosti i radnoj svijesti orijentiranoj na kupca, što su načela i vrijednosti koje njihovi menadžeri i zaposlenici nikada ne kompromitiraju. “

Categories Uncategorized

HUGLU PONOVO NA TRŽIŠTU BOSNE I HERCEGOVINE: DANIALS TEŠANJ DOBIO ZASTUPSTVO ZA BIH

Nakon prve kvalitetne i cjenovno prihvatljive Turske sačmarice koja je došla u zemlje bivše Jugoslavije,pa tako i u Bosnu i Hercegovinu, zatim položare i poluautomatske sačmarice, HUGLU ponosno predstavlja prvi Turski karabin: OVIS, 100% turske proizvodnje.
OVIS karabin u kalibru .308 win  koji dolazi iz HUGLUA je još jedna napredna inženjerska inovacija od najpoznatijeg turskog proizvođača lovačkog oružja.
Zasttupnik HUGLU za Bossu i Hercegovinu je DANIALS Tešanj, a OVIS karabini će se u prodaji na tržištu Bosne i Hercegovine pojaviti početkom juna 2024 godine.

Categories Uncategorized

Danial S d.o.o postao zastupnik brenda GIRSAN

Zadovoljstvo nam je obavjestiti naše cijenjene klijente i kupce da je kompanija Danial S Tešanj, postala zastupnik brenda pištolja GIRSAN .

GİRSAN je turska tvrtka za proizvodnju vatrenog oružja, uglavnom fokusirana na proizvodnju pištolja. Njegovo vatreno oružje širom svijeta koriste civili, policija i vojska. GIRSAN Gun Industry osnovana je u Giresunu u Turskoj 1993. godine . Tijekom posljednja tri desetljeća Girsan je doživio ogroman rast. Koristeći najnoviju tehnologiju, profesionalne inženjere i tehničare te sustave upravljanja kvalitetom, Girsan proizvodi jedinstveno, visokokvalitetno ručno oružje. Zadovoljstvo kupaca i potrebe potrošača uvijek su u prvom planu proizvodnje. Gledajući unaprijed, Girsan namjerava biti jedan od vodećih proizvođača pištolja u Turskoj.

Categories Uncategorized

DanialS bogatiji sa novim brendom lovačkih sačmarica “ARMAKON”

ARMAKON Defense Industry LTD. je kompanija koja se bavi proizvodnjom lovačkog, sportskog vatrenog i zračnog oružja.
ARMAKON proizvodi vrhunske sačmarice (bokerice i položare), poluautomatske, pumparice, bullpup, jednocijevke, superpose i puške s punjenjem šaržera tražene na tržištu kao vatreno oružje pod markom “ARMAKON”. Ako vam se sviđa ideja nečega čvrstoga i pouzdanoga, ali sa malo više elegancije, onda morate razmisliti o puškama Turske kompanije ARMAKON.

DANIALS i ARMAKON imaju misiju da osiguraju  da lovci i ljubitelji oružja dobiju pouzdane, kvalitetne proizvode s najboljom izradom po pristupačnim cijenama.

ARMAKON izvozi svoje proizvode u više od 52 države na različitim kontinentima svijeta.

Categories Uncategorized

DANIALS PROŠIRIO PONUDU PIŠTOLJA SAR (SARSILMAZ)

Našu ponudu smo proširili novim modelima pištolja SAR.
Pored standardnog modela SAR 9 T i SAR 9 u crnoj verziji, SAR 9 platinum i SAR 9 green, ponudu smo obogatili i sa novim modelima SAR 9 SP, SAR 9 Sport (u crnoj verziji), SAR 9 gen2, SAR 9x, SAR 9 SC.
Uz pištolje u kompletu dolaze i obavezno polimerske futrole, ali i paketi opreme poput red dota, lampe, brzog punjača, gripovi, nočni i čeoni, kao i pribor i ulje za čišćenje. Uz neke modele, poput SAR 9 SP dolazi pet okvirova.
Streljački klubovi BULLET SARAJEVO, ZIGANA TEŠANJ, KPS ILIDŽA, 9MM Donji Vakuf i KPS CARACAL su dugogodišnji korisnici SAR pištolja.
POSJETITE NAS !

Categories Uncategorized

DANIALS PROŠIRIO PONUDU PIŠTOLJA FXS9

Nakon što smo u našim prodavnicama i našim partnerskim prodavnicama ponudili novi model pištolja FXS9 u crnoj boji, našu ponudu smo obogatili sa verzijama ovog pištolja u silver, desert i zelenoj varijanti. Inače, ovaj model pištolja je prošao izvrsno na veoma zahtjevnom tržištu SAD. Tokom mjeseca septembra, oktobra i novembra ove godine FXS9 je najprodavaniji pištolj na civilnom tržištu Bosne i Hercegovine.
Uz pištolj u kompletu dolaze i tri okvira kao i polimerska futrola, pribor za čišćenje i ostali dodatci.
Streljački klubovi ZIGANA TEŠANJ, KPS ILIDŽA, 9MM Donji Vakuf i KPS CARACAL su već korisnici ovog pištolja.
POJESTITE NAS !

1 2 3 7