Protekle 2021. godine smo nastavili širiti maloprodajnu mrežu DANIALS u Bosni i Hercegovini.

U okviru glavne prodavnice u Jelahu smo otvorili i zatvorenu streljanu za pištolj i revolver i caffe club za naše posjetioce i goste.


Tokom 2021. smo nastavili saradnju sa jednim od najvećih proizvođača oružja u svijetu kompanijom SAR (sarsilmaz) čiji pištolj SAR 9 je proglašavan za pištoljem godine u SAD u 2020. i 2021. godini. Modeli pištolja SAR 9 su postali najpopularniji pištolji u Bosni i Hercegovini.


Postali smo i zastupnici TRB domaćeg pištolja modela VAMPIR RS9 za Federaciju BiH. Pištolji VAMPIR RS 9 su postali službeni pištolji MUP-a RS i imaju dobar odziv na domaćem tržištu.


Našu ponudu smo obogatili i brandovima UZKON, BERETTA, BENELLI, PROPPER, FOBUS, KINK KOBRA. Potpisan je i Ugovor sa domaćim proizvođaćem municije IGMAN Konjic. U našoj ponudi su još i brojni drugi brendovi renomiranih svjetskih proizvođača.


Vlastitim snagama i saradnji sa domaćim kompanijama smo napravili prvu domaću mobilnu kuhinju za 200 osoba. DANIALS je jedna od dvije domaće kompanije registrovan za proizvodnju balističkih ploča i prsluka.


U planu smo ove godine otvoriti prodavnice u Bugojnu, Tuzli i Kaknju, kao i završetak moderno uređenog showrooma u okviru poslovnog objekta u Jelahu u kojem će biti izložena policijska, vojna, zaštitna i druga oprema.