Zadovoljstvo nam je obavjestiti naše cijenjene klijente i kupce da je kompanija Danial S d.o.o. Tešanj,
postala zastupnik renomiranog brenda SIGHT MARK .
Posjedujemo SIGHT MARK zastupništvo za snabdijevanje optičkim proizvodima civile, vojsku i policijske snage za sprovođenje zakona na teritoriji Bosne i Hercegovine .

Priča o Sightmarku počinje 2007. godine, kada je osnivač shvatio da mnogi proizvođači ne zadovoljavaju potrebe modernih strijelaca. Na SHOT Showu 2007 postavili su svoj cilj da koriste novi pristup kada su u pitanju nišani, dalekozori, optika za noćno gledanje, nosači i, naravno, taktičke crvene točke ( red dot) . Sightmark je ostvario svoj cilj i proveo ga, jer je tvrtka sada uglavnom poznata po izuzetno širokoj ponudi pristupačnih red dot nišana.

Optika Sightmark brzo je rasla i nastavlja rasti, fokusirajući se na stalno poboljšanje i prekidajući tradiciju, što cijene mnogi profesionalni i rekreativni korisnici. Od brojnih patenata do nagrada industrijskih medija i poslovnih organizacija, Sightmark su koristili i hvalili mnogi, jer su također primili razne patente i nagrade, uključujući Sjevernoamerički lovački klub i Nacionalnu udrugu taktičkih časnika.

Sightmark nudi proizvode za taktičke korisnike, zajedno s streljačkim natjecateljima i lovcima po isplativoj cijeni. Njihovi su proizvodi dostupni u više od 40 zemalja diljem svijeta, a još ih više dolazi, jer Sightmark nastavlja cvjetati i širiti se. Zaposlenici vjeruju da im je najvažnija interakcija s partnerima i klijentima te na taj način osiguravaju da omjer cijene i kvalitete ostane ispravan.

Sightmark kaže: "Mi smo predani tome da vaš svijet na otvorenom, lovu i streljaštvu stavimo u fokus s optičkim rješenjima svjetske klase i pribora za vatreno oružje." Njihov moto glasi "Ostavite svoj trag", a tvrtka je dokazala da ostaje vjerna svojim riječima - osiguravajući da svaki put ostavite svoj trag i pogodite cilj dizajnirajući visokokvalitetne proizvode.